“Att göra är bron mellan drömmar och verklighet.”

Det första du ska fråga dig är; Vad du VILL? Vad är viktigt för dig?
Att sova länge, bara dricka grönt te till frukost, jobba några timmar och sen ta en långlunch där sista halvtimmen av lunchen är kombinerad efter-maten-kaffe-och-svara-på-massa-mail-tid? Eller vill du gå upp tidigt varje morgon, trycka igång bryggaren och bara sitta och titta ut i morgonsolen medan du funderar över dagen, över livet, smider planer och samlar fokus utan att ens veta om det? För att sedan gå in i gymmet och dra igång dagen med full kraft? Det är två alternativ av oändliga i antalet.

Det finns inget som är fel, det enda du inte ska göra är slösa med tid och energi på sånt som inte är viktigt för dig. En tydlig bild av vad du vill är nummer 1. 
Drivkraft till det kommer alltid att finnas men det är viktigt att du rensar ditt liv på människor, saker, energi som är i vägen.
Jag garanterar att du får upp världens fart om du klarar av att ta bort allt brus i ditt liv och ger drivkraften fritt fram. Så ta fram en penna och ett papper. Skriv ner ett par saker som idag får dig att känna dig osugen på livet, stressad eller som inte tar dig framåt. Titta på dem. Lokalisera dem. Sedan gör du allt du kan för att ta bort dem från ditt liv. Vet du, oftast är det enklare än du tror.

Det finns väl inget bättre än att äta skön mat. Sådan mat man mår bra av både en minut och två timmar efter sista tuggan. Och att hänga med likasinnade som uppmuntrar och sprider skratt eller att köra 4-5 träningspass varje vecka, oavsett om det är crossfit, yoga eller innebandy med klubborna åt fel håll?
Den grunden tillsammans med att ha inget brus i livet är som att ligga i skuggan och dricka vatten efter ett hårt intervallpass i sommarvärmen: oslagbart.
Lugn andning, en cool medveten närvaro och skön självdistans. 

Repetera det enkla och gör det riktigt bra. När grunden sitter och alla runt omkring mår bra, det är då man lyfter. Men utan a clear vision vet du inte vart du ska flyga, vilka bollar du ska springa på och vilka du ska skita i.
Att med stora blå bokstäver skriva your vision mitt i ditt livspapper gör det mycket enklare och roligare att sedan fylla på med handlingar och människor som tar dig däråt.

Umgänge med sköna, coola och underbara människor gör dig inte bara mer motiverad, det gör dig också GLADARE. 

Att hitta sin egen balans är bland det bästa man kan göra. Balansen mellan en snygg kropp, god mat, ett roligt jobb, tuffa träningspass och vinkvällar med kompisarna.
Med bra planering och framförallt tydligt fokus så kan man ha allt. 

Den balansen, den känslan är den bästa.