Då var äntligen nya hemsidan i rullning. Danne som vi alla kallar honom har gjort ett magiskt jobb med att få alla bitarna på plats precis där JAG vill ha dem, vilket ibland (ofta) kan innebära en del extrajobb för honom.

Bloggen kommer inte längre att vara en blogg, eftersom jag aldrig bloggar nuförtiden. Däremot kommer det då och då att titta in lite nya recept och lite bilder av diverse saker.

Många av recepten i början kommer att vara de som fanns i den gamla bloggen men i uppdaterade och fräschare form. Jag ville inte ta med mig någonting från tidigare, det handlar inte om vart vi varit, det handlar bara om vart vi ska.

Eller för att citera någon:
”Nostalgia is a dirty liar that insists things were better than they seemed.”

Jag hoppas att ni kommer att njuta av den nya designen och så småningom en del nya ”funktioner” som kommer underlätta en aktiv och härlig livsstil.

ER livsstil.

 

På återseende.
Marcus Falk Olander.